Lekker bezig!

Dag luisteraars,

Inmiddels heb ik mijn tweede boek voor Dedicon ingelezen: Bespieder van de Eerste Persoon. Het is een kort maar indrukwekkend boek van de schrijver en acteur Sam Shepard die in 2017 aan ALS overleed. Hij schreef dit boekje met hulp van zijn familie in de laatste maanden van zijn leven.

Bespieder van de Eerste Persoon was een heel ander soort boek dan “Over de Taag”, het eerste boek dat ik voor Dedicon mocht inlezen en toch zijn er overeenkomsten. Beide boeken gaan over mensen die door ingrijpende veranderingen in hun leven terugkijken, herinneren en op zoek zijn.

Tussen “Over de Taag” en “Bespieder van de Eerste Persoon” heb ik ook voor de eerste keer een educatieve publicatie ingespoken. WAT IS DAT MOEILIJK! Complimenten voor alle inlezers die dat al jaren doen.

Bij educatieve publicaties moet je ook de afbeeldingen omschrijven: “op de afbeelding zie je enkele schepen op zee. Het zijn houten schepen uit de zeventiende eeuw, met masten en zeilen en kanonnen. Ze zijn met elkaar in gevecht. Eén schip is aan het zinken, een ander staat in brand. Op het schip dat er het beste uitziet, wappert een grote Nederlandse vlag”.  Krijgt u een indruk?

Mijn nieuwe opdracht is een Nederlandse roman van Bertram Koeleman: “Het Wikkelhart”.

Het boek begint veelbelovend! Ik laat u nog weten wat mijn verdere indrukken zullen worden.

Tot horens!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *